ErhvervsService

rengøring for erhvervslivet på hele Djursland

Erhvervsrengøring Djursland

ErhvervsService har gennem 20 år samarbejdet med en række større og mindre virksomheder på Djursland om rengøringen af butikker, produktionslokaler, værksteder og kontorer mv.

Vores rengøringsfolk er dygtige og pålidelige

Vores cirka 15 medarbejdere er nøje udvalgt, så vi kan tilbyde vores erhvervskunder i Rønde, Ryomgård, Kolind, Ebeltoft og Grenå en samvittighedsfuld og effektiv rengøring på de punkter, vi har aftalt.

Vi har mange års erfaring med rengøring alle typer af virksomheder, og bruger kun godkendte og miljøvenlige rengøringsmidler, der hverken skader eller generer dine medarbejdere eller vores ansatte.

Rengøring – diskret og effektivt

Vi arbejder kun hverdage mellem 8 og 16, og det er derfor vigtigt for os at kunne tilbyde rengøringspersonale, der arbejder i jeres lokaler, næsten uden at blive bemærket. Det er præsentable og pålidelige mennesker, der uge efter uge udfører et godt stykke arbejde.

Rengøring med sund fornuft

Vores rengøringsfolk er også udstyret med almindelig sund fornuft og dømmekraft og tager fx hensyn til aktiviteterne i lokalet, inden vi kommer med støvsugeren.

Vi lægger også meget stor vægt på, at det er den eller de samme medarbejdere, I får besøg af. Der går med andre ord ikke pludseligt en fremmed person rundt i jeres lokaler.

Fuld valuta – en time er en time

Hvis du har indgået en aftale med ErhvervsService om fx 6 timers ugentlig rengøring, får du også 6 timers ugentlig rengøring. Det vil sige, at vi gør rent i dine lokaler i 6 timer. Vi arbejder ikke på akkord, og forlader altså ikke din virksomhed efter 4½ time. Vi kalder det ’en time er en time’.

Uforpligtende tilbud på rengøring

Har du virksomhed i eller i nærheden af Rønde, Ryomgård, Kolind, Ebeltoft eller Grenå og har lyst til at få mere at vide om ErhvervsService, så stiller vi meget gerne op til et møde, hvor vi ser de lokaler, du gerne vil have holdt rene og præsentable. Efterfølgende regner vi på sagerne og sender et tilbud på samvittighedsfuld rengøring til dig.

Ring på 20 46 25 85, mail til os på mail@elselang.dk eller brug vores kontaktformular, så hører du snart fra os.

Hjemmeside og søgemaskineoptimering er leveret af SearchPartners.dk