Scroll Top

Rengøring Ryomgård

Rengøring i Ryomgård

 – samme medarbejdere hver gang

Hos Ren HjemmeService ved vi, at de fleste passer på, hvem de lukker ind i deres hjem. Det har vi fuld forståelse for, så det har vi gjort noget ved. Når vi ansætter vores medarbejdere, tjekker vi dem grundigt og spørger efter anbefalinger fra deres tidligere arbejde. Kun hvis vi er helt trygge, sender vi dem ud til vores kunder i Ryomgård.

Samtidig sørger vi for, at det hver gang er de samme medarbejdere, der kommer ud til dig og klarer rengøringen. Det er altså de samme ansigter, der står klar ved døren, når du åbner.

Rengøring, der kommer og går til tiden

Ren Hjemmeservice har eksisteret i 20 år, og vi er sikre på, at det er den tryghed, vi giver vores kunder, bl.a. her i Ryomgård, der gør, at vi har så mange tilfredse kunder.

Hertil kommer naturligvis, at vi er omhyggelige og pligtopfyldende i vores arbejde og altid ordner de rengøringspunkter, der er aftalt.

Hos Ren Hjemmeservice arbejder vi heller ikke på akkord, så hvis vi fx har aftalt en ugentlig rengøring på 1½ time – ja, så er vi hos dig i 1½ time. Blandt andet derfor sjusker vi ikke på badeværelset eller farer over gulvet med støvsugeren. 

Vi gør rent de steder, du ønsker

Desuden kan vi fortælle, at vores rengøringsmedarbejdere også gør rent på de steder, hvor den offentlige hjemmeservice eller ældrepleje ikke må arbejde. Derfor rengør vi også fliserne på badeværelset, selv om de sidder 170 cm over gulvet, og vi tørrer også de høje skabe af i køkkenet – bare for at komme med et par eksempler, der adskiller os fra andre rengøringsfirmaer.

Vi gør også rent i andre byer end Ryomgård. Følg linket og læs mere om rengøring i Kolind, Rønde og Ebeltoft

Uforpligtende tilbud på rengøring

Har du lyst til at høre mere om, hvordan vi arbejder, og hvad det vil koste at få rengjort dit hjem en gang om ugen – eller hver 14. dag – så kommer vi meget gerne ud til et møde, hvor vi kan hilse på hinanden og gennemgå de steder, du gerne vil have gjort rent. Ved samme lejlighed vil vi fortælle dig, hvilken af vores medarbejdere der vil være den rette person til opgaven.

Senest et par dage efter får du et tilbud fra os, og både møde og tilbud er naturligvis uforpligtende og koster dig derfor ikke en krone.

Ring til os på 20 46 25 85 og lad os aftale et møde.

Du er også velkommen til at skrive – enten på mail@elselang.dk eller via vores kontaktformular.

Hjemmeside og søgemaskineoptimering er leveret af SearchPartners.dk