Rengøring Ryomgård

Rengøring i Ryomgård,

 – samme medarbejdere hver gang

Hos Ren HjemmeService ved vi, at mange mennesker er forsigtige med, hvem de lukker ind i deres hjem, når der skal gøres rent. Det har vi fuld forståelse for, så det har vi gjort noget ved. Når vi ansætter vores medarbejdere, tjekker vi dem grundigt og spørger efter anbefalinger fra tidligere arbejde. Kun hvis vi er helt trygge ved dem, sender vi dem ud til vores kunder i Ryomgård.

Samtidig sørger vi for, at det er de samme medarbejdere hver gang, der kommer ud til dig og klarer rengøringen. Det er altså de samme ansigter, der ringer på døren, hver gang vi kommer.

Rengøring, der kommer til tiden og går til tiden

Ren Hjemmeservice har eksisteret i 20 år, og vi er sikre på, at det er den tryghed, vi giver vores kunder, bl.a. her i Ryomgård, der gør, at vi har mange tilfredse kunder her i byen.

Hertil kommer naturligvis, at vi er omhyggelige og pligtopfyldende i vores arbejde og altid ordner de rengøringspunkter, der er aftalt.

Hos Ren Hjemmeservice arbejder vi heller ikke på akkord, så hvis vi fx har aftalt en ugentlig rengøring på 1½ time – ja, så er vi hos dig i 1½ time. Her er altså ikke noget med at styrte hen over gulvene med støvsugeren og sjuske på badeværelset.

Vi gør rent de steder, du ønsker

Endelig så kan vi fortælle, at vores rengøringsmedarbejdere også gør rent på de steder, hvor den offentlige hjemmeservice eller ældreplejen ikke må arbejde. Derfor rengør vi også fliserne på badeværelset, selv om de sidder over 170 cm over gulvet, og vi tørrer også de høje skabe af i køkkenet – bare for at komme med et par eksempler på, hvor vi adskiller os fra andre rengøringsfirmaer.

Vi gør også rent i andre byer end Ryomgård, du kan læse mere på linket om rengøring i Grenå, Kolind, Rønde og Ebeltoft

Uforpligtende tilbud på rengøring

Har du lyst til at høre mere om, hvordan vi arbejder, og hvad det vil koste at få os til at gøre rent i dit hjem en gang om ugen – eller hver 14. dag – så kommer vi meget gerne ud til et møde, hvor vi kan hilse på hinanden og gennemgå de steder, du gerne vil have rengjort. Ved samme lejlighed vil vi fortælle dig, hvilken af vores medarbejdere vi mener, vil være den rette person til opgaven.

Senest et par dage efter får du et tilbud fra os, og både møde og tilbud er uforpligtende og koster altså ikke noget.

Ring til os på 20 46 25 85 og lad os lave en aftale om et møde.

Du er også velkommen til at skrive – enten på mail@elselang.dk eller via vores kontaktformular.

Hjemmeside og søgemaskineoptimering er leveret af SearchPartners.dk