Rengøring Ebeltoft

Rengøring i Ebeltoft også på vanskelige steder

Hos Ren HjemmeService har vi den holdning, at når vi gør rent hos vores kunder i Ebeltoft, så har vi ikke noget mod at strække os for at nå de øverste fliser – eller for den sags skyld tage noget spind med støvsugeren. Vi er godt klar over, at den offentlige hjemmeservice eller ældrepleje har skrappe regler for, hvad deres medarbejdere må, men vi vil gerne gøre noget ekstra for vores kunder. Og vi synes ikke, der er rent, hvis de øverste skabe ikke også er tørret af, eller fliserne i badeværelset er snavsede over hovedhøjde.

Der skal også være rent, der hvor man ikke lige kigger hver dag.

Effektiv rengøring gennem 20 år

Vi har mange kunder i Ebeltoft, der har været hos os, siden vi startede for 20 år siden. Nu kan vi fejre jubilæum og samtidig konstatere, at mange af vores medarbejdere også har været ansat hos os i al den tid. Det er dejligt med trofaste og loyale folk.

Arbejder ikke på akkord

Grunden til at vi både har loyale kunder og medarbejdere skyldes, at vi ikke arbejder på akkord, når vi gør rent hos vores kunder. Det betyder, at vi gør grundigt rent hos dig i al den tid, du betaler for, og vi går først, når tiden er gået.

Det er vores medarbejdere også rigtig glade for, for det betyder, at de ikke skal stresse, men kan koncentrere sig om at gøre et godt stykke rengøringsarbejde.

Vi hører også fra medarbejderne, at de er glade for, at vores daglige arbejdstid er fra 8-16, så de kan være sammen med deres familie.

Glade medarbejdere udfører et bedre arbejde – det er vores overbevisning.

Rengøring med lidt ekstra i posen

Hos vores kunder er Ren HjemmeService kendt for en personlig service, hvor vi altid er friske på at yde noget ekstra. Vi går ikke af vejen for at suge noget spind ned fra loftet eller gnide ekstra på en indtørret kaffeplet.

Den personlige service består også i, at vi ofte snakker med vores kunder, mens vi gøre rent hos dem. Men vi kan også være stille!

Måske kender du nogen, der har anbefalet os. Det får vi en del kunder på, men vi kommer også meget gerne ud i dit hjem og ser, hvad du gerne vil have gjort rent. Ved samme lejlighed, eller senest et par dage efter, får du et tilbud fra os på den rengøringsopgave, vi har snakket om.

Det er helt uforpligtende at få besøg af os.
Ring på 20 46 25 85, mail til os på mail@elselang.dk eller brug vores kontaktformular. Vi tilbyder også rengøring i Rønde, Kolind, Ryomgård og Grenå samt erhvervsrengøring.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hjemmeside og søgemaskineoptimering er leveret af SearchPartners.dk