Scroll Top

Rengøring Grenå

Stabil og effektiv rengøring i Grenå

Der er rent i Grenå og omegn, og sådan skulle det gerne blive ved med at være. Vi i Ren Hjemmeservice gør i hvert fald hver dag en solid indsats hos vores kunder i byen og i de omkringliggende områder. Og netop i år kan vi fejre vores 20 års jubilæum. Tak for det!

Rengøring med samvittighed

Vi har rigtig mange tilfredse kunder i Ren Hjemmeservice, og det mener vi, at der er flere grunde til.

Først og fremmest er det vigtigt for os at sikre, at vores kunder er trygge ved ham eller hende, der kommer for at gøre rent. 

Vi ansætter kun samvittighedsfulde og dygtige rengøringsmedarbejdere, der gør et godt stykke arbejde hos vores kunder. Og én ting mere: Derfor har vi – inden vi ansætter dem – tjekket med deres tidligere arbejdsgiver, at de arbejder grundigt og samvittighedsfuldt.

Du møder de samme personer

Vi lægger også stor vægt på, at det er de samme personer, der kommer ud til vores kunder. Det er altså ikke en fremmed, du møder, men samme person, som du allerede har hilst på flere gange, og som du har tillid til.

Rengøring, der ikke styrter af sted

Endnu en god grund til, at vi har mange ’gamle’ kunder i Grenå, er, at vi ikke bare arbejder grundigt og effektivt. I modsætning til mange andre i rengøringsbranchen arbejder vi ikke på akkord. Det betyder, at vi altid arbejder den fulde tid, når vi gør rent; at vi ikke går ’før tid’. Vi kalder vores service for ’time for time’, fordi vi gør rent i al den tid, du betaler os for. 

Håndplukkede medarbejdere

Vi håndplukker altid vores medarbejder ud fra den tanke, at de skal være rare og behageligt at omgås, også fordi mange af vores kunder i Grenå ofte får sig en lille snak med vores rengøringspersonale, uden at det af den grund går ud over kvaliteten – eller ud over hvor meget, der bliver lavet.

Rengøring af høj kvalitet – bogstaveligt talt

Måske er du vant til som rengøringskunde, at personalet fra rengøringsfirmaerne eller det offentlige ikke arbejder på flader, der er højere end 170 cm. Sådan arbejder vi ikke! Vi gør rent der, hvor det trænger, så du ikke er tvunget til selv at gøre det eller til at leve med, at der er nusset på de øverste fliser i badeværelset, etc.

Vi håber, du har lyst til at høre mere om Ren HjemmeService og om, hvad vi kan tilbyde dig. Hvilken dag kunne du tænke dig at få gjort rent? Hvor meget vil du gerne have, at vi tager os af? Og selvfølgelig også: Hvad koster det?

Alt det vil vi gerne tage en snak med dig om… Så ring til os på 20 46 25 85, skriv til os på mail@elselang.dk eller brug kontaktformularen på kontaktsiden. Du kan også læse mere om vores rengøring i Ryomgård, Rønde, Kolind og Ebeltoft.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hjemmeside og søgemaskineoptimering er leveret af SearchPartners.dk