Rengøring Kolind

Rengøring i Kolind, du kan have tillid til

Har du det ikke så godt med at skulle lukke fremmede ind i dit hjem?

Sådan har de fleste mennesker det, og så det kan være en overvindelse at skulle have rengøring i huset.

For at imødekomme dette sørger vi dels for at se vores rengøringsmedarbejdere rigtig godt an, inden vi ansætter dem. Då kan du være tryg ved at lukke dem ind i dit hjem.

Og hos HjemmeService kan vi også garantere dig, at det altid er de samme mennesker, der kommer og tager sig af bl.a. støvsugningen, gulvvasken og rengøringen af køkken og toilet.

Rengøringsfirma med 20 år bag os

Vi har arbejdet i Kolind gennem 20 år, og vi har den glæde, at mange af vores kunder har holdt ved gennem alle årene. Vi er sikre på, at det dels skyldes, at det altid er de samme medarbejdere, der kommer  hos dig.

Dels skyldes det, at du altid får den fulde tid, som vi har aftalt, og som du har betalt for.  Har vi fx aftalt, at rengøringen af dit hus eller lejlighed tager to timer, ja, så er vi hos dig i to timer.

Samme høje kvalitet rengøring hver gang

Og så er der naturligvis vores kvalitet. Og det er endnu en ting vi roses for blandt vores kunder i Kolind.  I og med, at vi ikke arbejder på akkord, kan vi give os tid til vores arbejde. Det er også mere tilfredsstillende for vores rengøringsfolk. De elsker at gøre et godt stykke arbejde, og mange af dem har været hos os lige siden vi startede Ren HjemmeService.

Ordentligt rent – alle steder

Endelig er vores kunder tilfredse med, at vi ikke er bange for at gøre rent på steder, der kræver, at man strækker sig lidt eller går ned i knæ. Fx skal der også støvsuges under en sofa og under et skab. Og så er det bare af med støvsugerhovedet.

Få et gratis og uforpligtende kundebesøg

Har du hus eller lejlighed i Kolind, så er Ren HjemmeService måske noget for dig. Hvis du ikke er fra Kolind, kan du læse mere om rengøring i Rønde, Ebeltoft, Ryomgård og Grenå.

Du er velkommen til at ringe eller skrive. Så kan vi lave en aftale, hvor vi kommer og hører, hvor og hvornår du gerne vil have gjort rent.
Mødet er naturligvis gratis, og efterfølgende får du en fast pris fra os.

Det er helt uforpligtende at få besøg af os.
Ring på 20 46 25 85, mail til os på mail@elselang.dk eller brug vores kontaktformular.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hjemmeside og søgemaskineoptimering er leveret af SearchPartners.dk