Scroll Top

Rengøring Rønde

Rengøring i Rønde, du kan være tryg ved

Bor du i eller i nærheden af Rønde, og har du brug for stabil og erfaren rengøring, du kan have tillid til? Så vil vi gerne fortælle lidt om os selv.

Ren HjemmeService er et familieforetagende, der har mange opgaver i Rønde. Vi har eksisteret i 20 år, og vi har den glæde, at mange af vores kunder har været hos os helt fra starten. Det samme gælder mange af vores medarbejdere, der er glade for at udføre rengøringsarbejde i byen.

Rengøring – fuld valuta for pengene

Vi tør godt påstå, at det skyldes, at vi gør et rigtig godt stykke arbejde, når vi besøger vores private kunder og gør rent. Vi gør rent i krogene og overholder altid de aftaler, vi har indgået med kunderne. Vi kommer til tiden, og vi går først, når den tid, der er sat af til rengøringen, er gået. Med andre ord, vi er hos dig og gør rent i al den tid, du betaler for.

Vi gør rent der, hvor andre ikke kommer

En anden ting, vi ofte roses for af vores rengøringskunder i Rønde, er, at vi i modsætning til den offentlige hjemmeservice eller ældrepleje gør rent alle steder. Vi kommer ud i alle hjørner og kroge. Der ikke er nogen steder, vi ikke kommer, fordi det er for højt eller lavt. For skidtet skal væk!

Der er tid nok til at gøre ordentligt rent

Som nævnt er mange af de rengøringsfolk, vi bruger i Rønde, hos os endnu.

Det skyldes, siger de, at de får lov til at gøre deres arbejde ordentligt; at de ikke hele tiden skal skynde sig. Der er afsat tid til at skure ekstra godt på en kaffeplet, hvis der er sådan én, og til at tage støvsugerhovedet af, så vi fx ved dørtrinnet kommer i bund med skidtet.

Vores rengøringsfolk er også glade for, at vi har besluttet, at arbejdstiden er fra kl. 8 til 16, så de efter endt arbejde kan være sammen med deres familie, ligesom alle andre i byen.

Få et gratis og uforpligtende kundebesøg

Bor du i Rønde eller omegn, og har du lyst til at høre mere om Ren HjemmeService, så er du velkommen til at ringe på 20 46 25 85 eller skrive til mail@elselang.dk.

Vi kommer meget gerne forbi og hører, hvor du vil have gjort rent – og hvis du ikke bor i Rønde, så gør vi også rent i Kolind, Ebeltoft, og Ryomgård. Og vi tilbyder også erhvervsrengøring på hele Djursland.

Dette møde er naturligvis helt uforpligtende, og efterfølgende får du en fast pris fra os.

Hjemmeside og søgemaskineoptimering er leveret af SearchPartners.dk