Rengøring Rønde

Rengøring i Rønde, du kan være tryg ved

Bor du i eller i nærheden af Rønde og har brug for stabil og erfaren rengøring i Rønde, som du kan have tillid til? Så vil vi gerne fortælle lidt om os selv.

Ren HjemmeService er et familieforetagende, der har mange opgaver i Rønde. Vi har eksisteret i 20 år, og vi har den glæde, at mange af vores gamle kunder stadig er hos. Det samme gælder mange af vores medarbejdere, der er glade for at udføre rengøringsarbejde her i byen.

Rengøring – fuld valuta for pengene

Vi tør godt påstå, at det skyldes, at vi gør et rigtig godt stykke arbejde, når vi besøger vores private kunder og gør rent. Vi gør rent i krogene og overholder altid de aftaler, vi har indgået med kunderne. Vi kommer til tiden, og vi går først, når den tid, der er sat af til rengøringen er gået. Med andre ord, vi er hos dig og gør rent i al den tid, du betaler for.

Vi gør rent, dér hvor andre ikke kommer

En anden ting, vi ofte roses for af vores rengøringskunder i Rønde er, at vi gør rent alle steder i modsætning til den offentlige hjemmeservice eller ældrepleje. Vi kommer ud i alle hjørner og kroge. Det vil sige, at der ikke er nogen steder, vi ikke kommer, fordi der er for højt eller for lavt. For skidtet skal væk. Og helst helt ud af byen. Med rengøring i Rønde, slipper du også for selv, at skulle stresse over denne opgave i hverdagen.

Der er tid nok til at gøre ordentligt rent

Som nævnt er mange af de rengøringsfolk, vi bruger i Rønde, hos os endnu.

Det skyldes, siger de, at de får lov til at gøre deres arbejde godt, når de ikke skal skynde sig hele tiden. Der er afsat tid til at skure lidt på pletterne, hvis der er sådan nogle, og tage støvsugerhovedet  af og komme i bund ved for eksempel dørtrinnet.

Vores rengøringsfolk er også glade for, at vi har besluttet, at arbejdstiden er fra kl. 8 til 16, så de også kan være sammen med deres familie, som alle andre i byen.

Få et gratis og uforpligtende kundebesøg

Bor du i Rønde eller omegn, og har du lyst til at høre mere om Ren HjemmeService, så er du velkommen til at ringe på 20 46 25 85 eller skrive til mail@elselang.dk.

Vi kommer gerne forbi og hører, hvor du gerne vil have gjort rent – men vidste du at vi også tilbyder rengøring i Kolind, Ebeltoft, Ryomgård og Grenå? Samt Erhvervsrengøring på hele Djursland?

Dette møde er naturligvis helt uforpligtende, og efterfølgende får du en fast pris fra os.

Hjemmeside og søgemaskineoptimering er leveret af SearchPartners.dk